It's time to quit smoking
May 24, 2024
Истории

Истории

Изпратете вашата история

  Емил Аванес

  Благодаря Ви! Вашите съвети ме вдъхновиха! Надявам се никога повече да не пуша отново. Аз съм на 36 години и съм се опитвал много пъти да откажа цигарите, но винаги без успех. Този път съм мотивиран и съм сигурен, че ще успея.

  Анонимен

  Пушач съм от 23 години. Сега съм на 40 години с множество здравословни проблеми в следствие от цигарите. Спрях цигарите преди около месец и не мога да повярвам, че е толкова лесно. Наистина съжалявам за това, че съм пушил толкова много време. Сега се чувствам много добре, имам обуняние, наспивам се по лесно, вече дишам спокойно и започнах да спортувам. Животът е страхотен без цигари. Това ще промени целият ми живот и съжалявам, че трябваше да мине толкова много време за да го осъзная.

  Лина

  Аз съм на 35 години. Майка съм на две деца, които много обичам и няма да имам шанса да отгледам, защото съм болна от рак на белия дроб. Пушила съм 15 години около кутия на ден. Не си заслужава да пушите и сега, когато вече не пуша разбирам колко е лесно да откажеш цигарите и да живееш без тях. Не пожелавам на никого да има моята мотивация. Откажете цигарите навреме.

  Микеле

  Аз съм пушач от около 8 години. Искам да споделя моята история и как отказах цигарите. Моят дядо се разболя от рак на белия дроб. Той пушеше много и дори до последно не искаше де спре да пуши. Няма да изпадам в подробности за последните му мигове. Това беше любият ми дядо, защото ме беше отгледал. Благодарение на неговата история аз получих своята мотивация и отказах цигарите. Вече от две години не пуша и съжалявам за цялото време, което съм изгубил и за всичките вреди, които съм нанесъм на себе си. Животът е прекрасен без цигарен дим.  Like this article
  +3