It's time to quit smoking
May 24, 2024
Verhaal

Verhaal

Dien je verhaal in

  Еmil Avanes

  Bedankt! Je tips hebben me geïnspireerd! Ik hoop dat ik nooit meer rook. Ik ben 36 jaar oud en heb vele malen geprobeerd te stoppen met roken, maar altijd zonder succes. Deze keer ben ik gemotiveerd en ik weet zeker dat het me gaat lukken.

  Anoniem

  Ik rook al 23 jaar. Ik ben nu 40 jaar en heb veel gezondheidsproblemen door sigaretten. Ik ben ongeveer een maand geleden gestopt met roken en ik kan niet geloven dat het zo gemakkelijk is. Het spijt me echt dat ik zoveel tijd heb gerookt. Nu voel ik me heel goed, ik heb schoenen, ik val makkelijker in slaap, ik adem nu rustig en ik ben gaan sporten. Het leven is geweldig zonder sigaretten. Het zal mijn hele leven veranderen en ik heb er spijt van dat het zo lang geduurd heeft om het te beseffen.

  Lina

  Ik ben 35 jaar oud. Ik ben een moeder van twee kinderen, van wie ik heel veel hou en die ik niet zal kunnen opvoeden omdat ik longkanker heb. Ik heb 15 jaar gerookt. Het is het niet waard om te roken en nu ik niet meer rook, begrijp ik hoe gemakkelijk het is om te stoppen met roken en zonder te leven. Ik wil niet dat iemand mijn motivatie heeft. Stop op tijd met roken.

  Mikele

  Ik ben een roker voor ongeveer 8 jaar. Ik wil mijn verhaal delen en hoe ik ben gestopt met roken. Mijn grootvader kreeg longkanker. Hij rookte veel en wilde niet eens stoppen met roken tot het einde. Ik zal niet in details treden over zijn laatste momenten. Dit was mijn geliefde grootvader omdat hij mij had opgevoed. Dankzij zijn verhaal kreeg ik mijn motivatie en stopte met roken. Ik heb al twee jaar niet gerookt en het spijt me voor alle tijd die ik heb verloren en voor alle schade die ik mezelf heb aangedaan. Het leven is prachtig zonder sigarettenrook.  Like this article
  +3